team PowerGaits

Alexandra jörnegren

Är den där typen som är överallt och ingenstans. 
Hoppar in i många olika föreningar som seketariat ansvarig, speakar eller är där det behövs, såklart extra kul med Powergaits som är vårat egna påhitt.
När hon inte arrangerar tävlingar så tävlas det en hel del.
En inbiten islandshästnörd helt enkelt som lägger all sin fritid på hästarna. 
 

Albin af Klintberg

Erfaren tävlingsryttare med många meriter, bland annat världsrekord i P1 250m  pass mellan åren 2012-2014, tävlat på både VM, NM och SM och vunnit flertalet guld. Utöver tävlingsryttare har jag även utfört ett godkännt unghästprov samt är nyexaminerad byggnadsingenjör och jobbar som huskonstruktör. 

Erkki Poutiainen

info kommer.

Maria Gustafsson

info kommer.

Anna-Lena Berg

Engagerad i islandshästvärlden sen 1993. Bor på en gård i Nykvarn, Torsättra, med ett 20-tal islandshästar, varav 10 egna. På gården finns även en liten ridskola. Det är kul att vara delaktig, engagerad, påverka, att gå från kreativ ide till verklighet. Roliga tävlingar, som dessutom uppmuntrar till gemenskap, där alla känner sig välkomna - tex lagtävlingar, är något vi behöver mer av. Det går att kombinera professionalism och lek. En B-instruktör och Nationell domare, som gärna bjuder på sig själv i lösnäsa och peruk.
 

Lars af Klintberg

Blev indragen i islandshästvärden av Anna-Lena 1997 och sedan dess har jag varit engagerad i flera lokalklubbar som orförande samt landslagsledare 2013-2017.

Ellinor Berg

info kommer.